top of page

- Jeg er stadig okay tilfreds


Oliver Hald har fart på. Efter sin DM-titel i 85cc sidste år, stod Oliver i den forgangne weekend til sin første afdeling af ADAC MX Masters nogensinde, hvor det ambitiøse mål lød på en top 10-placering. En målsætning der ikke helt blev indfriet, men danskeren kom så tæt på han overhovedet kunne - især efter en flot femteplads i andet heat. Vi fik lige Olivers tanker om det første favntag med den tyske serie.


Oliver Hald: "Weekendens ADAC MX Masters var for mit vedkommende det første nogensinde, hvor målet var en samlet top 10-placering. Hvilket ikke helt blev opfyldt, men jeg er stadig okay tilfreds med en samlet placering som nummer 11 i den samlede stilling, efter et meget svært første heat. Jeg sprang for kort på et hop, hvilket desværre resulterede i en ødelagt bagfælg, så jeg måtte kæmpe og bruge utrolig mange kræfter, for at holde 14. pladsen. Jeg styrtede også lige en gang i sandet, så det resulterede i 20. plads i første heat. I andet heat fik jeg en nogenlunde start, og kørte mig op som 7'er på første omgang. Men jeg stressede utrolig meget, og måtte lige bruge lidt tid på at finde roen og mit eget tempo, hvorfra jeg kunne køre et kontrolleret heat og slutte på femtepladsen. Nu ser jeg frem til den kommende weekends første afdeling af EM i Lommel, hvor jeg også går efter en top 10, da jeg virkelig føler mig godt tilpas i den belgiske sandkasse."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page