top of page

- Jeg er super glad!


Thomas Kjer Olsen bragede direkte ind i topkampen i MXGP-klassen i dag til VM-premieren i Rusland, og blev med flere længder bedst placerede rookie. Og det var da også en glad dansker, der gjorde status oven på bedriften i Orlyonok, hvor det blev til en samlet sjetteplads.


Thomas Kjer Olsen: "Jeg er super glad for hvordan det gik i dag! Det hele var lidt ubekendt op til den her afdeling, fordi jeg aldrig har kørt i den her klasse før, og så er klassen også fyldt med gode kørere. Min mål var at slutte i top 10, så at slutte som 6'er var intet mindre end fantastisk. Det tog lidt tid at finde flow i første heat, men i andet heat følte jeg mig super godt tilpas på cyklen, og jeg følte mig fysisk stærk hele dagen. Jeg lavede et par fejl i andet heat, men jeg kom stadig over mål som nummer 7. Det her resultat giver god selvtillid så tidligt i sæsonen. Næste uge er det tilbage til arbejdet, hvor vi fortsætter hvor vi slap, og så ser vi ellers bare frem til anden afdeling."


Foto: Juan Pablo Acevedo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page