top of page

- Jeg gør ingenting halvt

Den danske mester i MX2, Mathias Jørgensen, rykker en klasse op til MX1-klassen i 2023. Det står klart, efter at Filten Racing har meldt deres lineup ud her til aften, hvor Mathias Jørgensen får selskab i teltet af Rasmus Pedersen næste år. Vi spurgte derfor lige Mathias, til planen om at rykke op, hvordan han vil forberede sig, og lidt til målsætningen.


Mathias Jørgensen: "Jamen det bliver spændende! For at være ærlig, har jeg faktisk slet ikke prøvet den nye Yamaha 450 endnu. Jeg kørte lidt på en 450'er i sommers, efter Bo [Filtenborg, teamejer] havde luftet tanken om næste år på 450. Jeg har faktisk slet ikke kørt cross siden sidste afdeling af DM ...


Jeg kommer dog helt sikkert til at forberede mig anderledes og bedre end i år. Jeg forberedte mig slet ikke i år, da det var en meget sen beslutning overhovedet at begynde at køre igen. Og jeg gør ingenting halvt, så angående 2023, kommer jeg til at forberede mig som i gamle dage, før en dansk sæson.


Målsætningen for 2023 er selvfølglig at være en bejler til den danske titel. Hele Filten Racings crew er yderst dygtige og forstående at arbejde sammen med. Og så bliver det mega fedt med Rasmus [Pedersen] i teamet også!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page