top of page

- Jeg glæder mig til Tensfeld


I den kommende weekend skal anden og sidste afdeling af ADAC MX Masters køres i tyske Tensfeld, og i den forbindelse har vores lille buddy Frederik, fra Race4hearts, sendt os en lille update, da han skal køre med for første gang. Startlisterne finder du under beretningen.


---


Frederik Stampe: ”Jeg havde regnet med at skulle køre 65 cc i år med fokus på Europamesterskabet og Danmarksmesterskabet, men det ændrede Corona på. Jeg skiftede derfor helt til 85 cc og min far solgte 65'erne selvom jeg aldrig rigtig nåede at køre på løbscyklen. Mit allerførste løb i 85 klassen var til DM i Esbjerg hvor det var tæt på at tage starten i første heat, så jeg synes jeg kom ret godt i gang. Jeg har sluttet turneringen på en samlet sjetteplads i en klasse hvor langt de fleste kørere i top 10 er noget ældre end mig, så jeg er rigtig stolt over resultatet. Næste weekend glæder jeg mig sindssygt meget til at køre mit allerførste ADAC MX Masters løb i Tensfeld i Tyskland. De kører rigtigt stærkt dernede og min far og jeg er der kun for at mærke stemningen og have det sjovt. Det kunne være rigtigt fedt at få point med hjem, men så skal alt også spille. Jeg vil gerne sige tak til Easy MX, Yamaha Scandinavia, MX Tech og One O One print som har hjulpet mig gennem hele sæsonen.”


Udover at være dedikeret til sin sport har Frederik en hjertefejl som ikke generer ham lige nu, men som formentlig kræver behandling på et senere tidspunkt. Frederik har derfor sammen med sine forældre initiativet Race4Hearts der indsamler penge til hjertesyge børn gennem børnehjertefonden. Hvis du vil støtte en god sag kan du skrive til info@race4hearts.com og bestille armbånd til 40 kroner stykket. Alt overskud går til børnehjertefonden.


---


Startlister til Tensfeld:


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page