top of page

- Jeg har gjort mit hjemmearbejde godt

Barbara Aagaard er igen at finde på VM-startlisten når VM for kvinder skydes i gang i Madrid i den kommende weekend. Og danskeren glæder sig til det hele, både til at prøve banen, og til at holde på bommen, efter en god vinterforberedelse.


Barbara Aagaard: "Jeg ser meget frem til Madrid, da det er en bane jeg aldrig selv har kørt på, men jeg har luret den en del af, i forbindelse med GP’erne de sidste år. Jeg har haft snakket med Mathea [Selebø] om den et par gange, så håber det er nogle gode tricks jeg kan bruge. Vi plejer at holde sammen til både EM- og VM’erne, så hun skal nok få besked hvis hun har fortalt mig løgne. Jeg synes mine forberedelser har været gode - uden skader jeg har skulle rette op på i off-season, så der har været mulighed for at bygge lidt på. Derfor bliver det også spændende at stille til start og se hvor jeg ligger. Som lidt ydmyg jyde - dog bosat i København på mit 6. år - så tør jeg næsten ikke sætte et tal på. Mine fornemmelser er gode, og jeg synes at jeg har gjort mit hjemmearbejde godt. Jeg har fået kørt sammenlagt 14 dage i Italien her i februar og marts, hvor jeg synes det begynder at se ret fornuftigt ud. Her på mine lidt ‘gamle dage’ har jeg genfundet kærligheden for at køre og særligt konkurrere. Jeg har gode mennesker og sponsorer omkring mig, hvilket udgør et enormt stabilt hold. Det er blandt andet støtte fra Jon/YSR/Yamaha og min trofaste træner Mads, som altid kun er en besked væk. Så jeg har ikke så meget at klage over og spekulationer om hvorvidt jeg burde gøre noget andet eller tredje, hvor jeg tror den ro og stabilitet gør godt for mig. Alt i alt er jeg virkelig spændt på at stille til start og jeg glæder mig bare til at give den alt hvad jeg kan."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page