- Jeg har tænkt mig at gøre mit bedste!


Da vi snakkede med 13-årige Anna Legaard inden sæsonen gik i gang, så håbede hun på at kunne køre i top 10 i Dame-klassen til DM. Efter en blændende afdeling i Randers, så indtager Anna nu fjerdepladsen i tabellen, inden feltet kommer til Hedeland på søndag. Derfor tog vi altså lige en snak mere med Anna, om hvordan hun selv har oplevet sæsonen, og om det lægger lidt pres på, at det er gået så godt indtil videre.


Anna Legaard: "Jeg synes sæsonen er gået rigtig godt indtil videre, hvor jeg synes den bedste afdeling jeg har haft, var den seneste afdeling i Randers, hvor jeg sluttede som 4'er på dagen. Jeg føler at jeg har ramt et ret fedt flow, og jeg er virkelig tilfreds med min egen præstation indtil videre i DM. Jeg har haft nogle gode fights med de andre kørere, så det har været sjovt og fedt. Jeg synes ikke det lægger ekstra pres på mig, at jeg ligger hvor jeg gør nu i tabellen, men det har nok givet et skub imod at ville træne lidt ekstra. Jeg er begyndt at fokusere lidt mere på mine præstationer og så videre, da jeg har bevist at jeg har rykket mig, og nu gerne vil blive ved med at rykke mig endnu mere. Det er fedt at vi skal tilbage på hårdbane, når vi skal køre DM på Hedeland på søndag, til fjerde afdeling. Det ligger jo godt til os sjællændere. Jeg skal også køre B-DM i 125-klassen om lørdagen på Kejserdalen, så jeg er lidt spændt på om armene holder til søndag også. Nu må vi se! Uanset hvad, så har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre mit bedste!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder