- Jeg kører mig i form


Simon Wulff er klar til endnu en omgang i manegen, når DM-A 2021 sparkes i gang i Hanherred næste søndag. For hvor klar er Simon inden årets serie? Hvor meget har han fået trænet? Vi spurgte ham til det hele, og her er hvad han svarede!


Simon Wulff: "Jeg har nok ikke trænet så meget, som man gjorde for 5 år siden. Langt fra faktisk. Løbeskoene har i hvert fald ikke været i brug det sidste års tid. Lidt ligesom sidste år, så kører jeg mig i form. Tiden, eller lysten for den sag skyld, er der ikke til så meget konditræning, så jeg tager til takke med hvad jeg har, og prøver at få det bedste ud af det. Jeg hygger mig stadig sindssygt meget med sporten, og jeg tror aldrig jeg kommer til at slippe den, samtidig, brænder jeg stadig lige så meget for den, som den dag jeg startede for 28 år siden. Jeg træner som sagt ikke så meget som jeg har gjort, hverken på, eller ved siden af, Suzukien, men jeg sørger til gengæld for at få det maksimale ud af det når jeg så er afsted. Ellers glæder jeg mig egentlig bare til at komme i gang med at køre løb, da jeg synes det er det fedeste i verden."

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.