top of page

- Jeg må blive bedre til at holde den på hjulene


Danske Matti Jørgensen var oppe imod nogle af de mest lysende talenter i går på Ironman Raceway i Indiana, til det prestigefyldte Scouting Moto Combine. Og selvom heldet ikke var med danskeren, så kan der ikke være nogen tvivl om, at han har farten til at komme i kategori med alle dem med en lysende fremtid foran sig i amerikansk motocross. Matti var 5'er i kvalen', og viste at han var top 3-materiale i feltet, især i andet heat. Her er hvad han selv havde at sige om dagen.


Matti Jørgensen: "Det var lidt en hård dag. I første heat fik jeg en dårlig start, så jeg prøvede at køre mig op i feltet på første omgang. Jeg skred så ud i et sving, og så blev min cykel kørt over, så gashåndtaget og styret gik i stykker, og jeg ikke kunne køre videre. I andet heat fik jeg en god start, og jeg lå 3'er det meste af heatet. Desværre faldt jeg med syv minutter igen, og slog hovedet og nakken, så det blev til en DNF. Så ja, en rigtig dårlig dag, faktisk. Jeg må bare blive bedre, og så holde den på hjulene. Jeg skal ikke køre den sidste Combine, da den er helt i Californien allerede om en uge, så jeg har ikke mulighed for at tage derud. Jeg tager til Baja Brawl i Michigan i stedet."


Gårsdagens Moto Combine blev vundet af Chance Hymas, og du kan se resultaterne her: http://americanmotocrossresults.com/2022/index.html?EventID=M2254


I dag køres næstsidste Pro Motocross-afdeling samme sted.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page