top of page

- Jeg skal bare lære at holde den på hjulene


Caspar Ankjær startede sæsonen med rigtig flotte takter, da DM ramte første afdeling i Svebølle, men siden da kom skader på tværs af sjællænderens planer. Derfor har han næsten siddet ude hele sæsonen, men heldigvis er han ved at være klar igen. Vi fik derfor en god snak med ham, om hvordan det ser ud med at blive klar til kamp næste sæson.


Caspar Ankjær: "2022 gik jo ikke helt som planlagt. Jeg startede et rigtig godt samarbejde med MJ21 i vinters og fik en rigtig fornuftig forberedelse til 1. afdeling af DM i Svebølle. Dagen endte som mange nok er bekendt med, med et overrevet ledbånd i venstre knæ, efter et sammenstød med en anden kører 20 meter udover bommen i 2. heat. Der blev ikke rigtig kørt eller trænet før jeg stillede op i Randers 2 måneder senere, som desværre endte med, at jeg rev alle ledbåndene over i venstre skulder, hvorefter jeg valgte at trække mig fra løb resten af sæsonen. Skulderen er ved at være OK igen, men jeg døjer med dårlig styrke i den og at den begynder at sove, når jeg er ude og køre. Den bliver nok aldrig helt god igen, så det kræver lidt mere arbejde fremover, at få den til at virke nogenlunde igen, desværre.


Efteråret og vinteren har som sædvanligt foregået på en Honda 450'er - så om den kommende sæson bliver i MX1 eller MX2 har jeg ikke besluttet mig for endnu. Jeg må være ærlig at sige at jeg ikke har sat nogle mål for 2023 endnu. Jeg fortsætter sammenarbejdet med Stine og Mathias i det nye år, og jeg er selvfølgelig at finde hos JØ Honda Racing igen og jeg håber faktisk bare på at få en skadesfri sæson. Jeg har jo flere gange vist at farten er der - jeg skal bare lære at holde den på hjulene i løbet af året. Jeg fokuserer meget på at have det sjovt med min sport og at kunne være social på andre punkter end bare cross, ellers kører man sgu træt i det rigtig hurtigt. Lige nu ligger det meste af mit fokus på mit arbejde, så må vi se hvad det kan blive til med cross, men med det hold jeg har bag mig, er jeg slet ikke i tvivl om at det nok skal blive en god sæson! Tak til alle der støtter mig, ingen nævnt ingen glemt!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page