JKN er på bommen i Hanherred!


Jakob Kjær Nielsen havde ellers bebudet at han ikke ville være på pletten til DM i år, men heldigvis så er Jakob på bommen, når første afdeling går i Hanherred om snart kun en uge! Og det er ikke det bedste. For Jakob stiller nemlig op i MX2, på en Fantic 125XX 2-takter!


Jakob KJær Nielsen: "Min gode kammerat, og tidligere hovedsponsor Martin, har gået og dasket lidt til mig, og mente jeg arbejdede for meget, samtidig med at han synes jeg var blevet lidt tyk. Så vi har joket lidt og lavet nogle væddemål til senere på sæsonen. Hvis jeg så tabte skulle jeg stille op til en afdeling. Han ringer så til mig igår klokken 21-22 stykker, og er mega hooked på at jeg skal køre på en 125 til DM i Fjerritslev. Vi joker lidt frem og tilbage, og det ender så med at jeg selvfølgelig siger ja. For gu' savner jeg da at køre. Jeg holder fri klokken 15 i dag. Henter en spritny Fantic ved RGS Suzuki, og jeg nåede lige ud og træne på den 2 gange, og hold kæft jeg smilede over hele femøren. Så halvanden uges forberedelse, så er vi klar. Crosseren kører fantastisk. Nu er det 9 år siden jeg sidst sad på en 125, så der er lidt tilvænning. Stor tak til de folk, som indenfor små 20 timer bakker op om det lille projekt: Skaarup malerfirma, SMX Shop, Bike Dokteren, Oneoone design, RGS Suzuki"

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.