JKN med i Hjørring - på en rød


Jakob Kjær Nielsen havde ellers trukket stikket i år, men alligevel så kunne han ikke holde sig væk fra første afdeling af DM i Hanherred. Og heldigvis skal vi ikke undvære en af feltets største spasmagere i Hjørring heller - for nu venter der noget nyt for Jakob, der igen er at finde i MX2-klassen. Denne gang på en GasGas, stadig med samme klokkeklare ambition om at misligeholde sin diæt og kun at køre solskinstimer, som eneste forberedelse.


Jakob Kjær Nielsen: "Altså, jeg er i hvert fald blevet lokket til at stille op igen, kan man sige. Jeg er helt på, når jeg bare skal stille op og køre løbene, uden at træne. Denne her gang bliver det på en GasGas. Det skifter lidt, det er lidt de andre der styrer showet. Jeg drikker bare sodavand og spiser kage, og så tager vi det som det kommer. Ej, jeg kommer uden ambitioner om noget, andet end at have det sjovt, og at have en god dag. Der er ingen forpligtelser, og det kan jeg måske egentlig meget godt lide. Jeg kører når tiden er til det, og når vejret er perfekt, og det passer mig egentlig ganske fint. Lysten til at køre cross er kommet tilbage, efter at jeg er blevet fri for det pres jeg lægger på mig selv. Det med at tage det hele helt afslappet nu, virker for mig. Jeg tror aldrig har hørt mig selv sige, efter at være blevet 20 og være blevet snuppet med halvanden omgang, "det var fanme' sjovt!" Det gør alverden til forskel for mig. Jeg har et par gode folk og min gamle, der holder mig til det – og holder hånden under og over mig – så på sin facon, er det lige som det skal være. At køre for sjov og uden pres, fungerer godt for mig, som det er lige nu. Jeg står på startlisten i Hjørring i MX2-klassen, så hvis der må komme tilskuere, så håber jeg at de kommer over og siger hej!”


Foto: Hoffmann Foto / Lars Hoffmann

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder