top of page

JKN tilbage til RGS Suzuki Schneider Racing!


Efter et par sæsoner i rødt, er Jakob Kjær Nielsen nu tilbage i gult, på Suzuki for RGS Suzuki Schneider Racing, som han næsten tog MX1-titlen sammen med tilbage i 2019. De fleste husker nok hvor flyvende Jakob var i den sæson, og begge parter er da også glade for at være sammen igen. Desuden melder hovedpersonen selv, at han har tænkt sig ligefrem at begynde at træne igen, for at give MX1-klassen et seriøst forsøg i 2024! Han sluttede denne sæson på podiet i Næstved, og viste flere gange gode takter, så det kunne trække op til ekstra spænding til næste sæson.


Jakob Kjær Nielsen: "Næste år har jeg lavet aftale med RGS Suzuki Schneider Racing, hvilket jeg ser frem til at komme tilbage til. Ambitionerne for næste år er lidt uklare endnu, men jeg har tænkt mig at skrue op for træningen i forhold til de seneste år, så jeg er lidt bedre forberedt. Vi skal køre fuld DM i hvert fald, muligvis nogle ADAC MX Masters-afdelinger, hvis tiden er til det, måske det hele, hvem ved? Jeg glæder mig i hvert fald til at komme igang på søndag i Randers på Suzukien, så må vi se hvad tiden bringer. Jeg vil benytte lejligheden, til at sige tusind tak for 2,5 sjove og gode år ved JØ Racing Team."Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page