top of page

Johansen vil få det bedste ud af det


Rasmus Johansen har været en del af toppen i MX1-klassen i mange år, men i 2020 går han ind i en sæson, hvor han ikke har haft så meget tid til at forberede sig, som han måske har haft tidligere. Derfor spurgte vi ham om forventningerne til den DM-sæson der venter, ligesom vi da også gerne ville høre, hvad han tænker om DM-kalenderen i år.


Rasmus Johansen: "Lige nu sker der ikke så meget. Det har jo ikke ligefrem været vejr til at køre en masse herhjemme. Men jeg træner fysisk, det jeg kan, og så på crosseren når der er mulighed for det. Jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive mine chancer i år. Der er skruet lidt ned for forventningerne til mig selv. Tiden er ikke helt den samme som den har været. Men jeg vil selvfølgelig få det bedste ud af det, og jeg håber selvfølgelig at det er nok til, at det stadigvæk er sjovt. Jeg får den støtte og hjælp jeg skal bruge fra min kæreste, familie og selvfølgelig fra Kaduuz Racing, så på den front er jeg rigtig godt dækket ind. Jeg synes det er fedt der er lidt udskiftning i banerne på kalenderen, så det ikke er de samme baner vi kører på hele tiden. Jeg synes det er nogle fede baner vi skal køre på, der har lidt af det hele. Så det skal nok blive noget fedt race! Jeg glæder mig i hvert fald!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page