Jonas Stub hopper direkte i A-klassen - Kaduuz Racing


Jonas Stub Buch var om nogen en af de helt store positive overraskelser i 2020, hvor det blev til en sølvmedalje i DM 125cc, og en enkelt samlet sejr af to mulige - og det i sjællænderens første år på maxicykel. Nu venter 2021, det fjerde år for Kaduuz Racing, og her har Jonas øjnene rettet mod større mål. Først og fremmest ambitionen om at køre mere internationalt, og for at få hår på brystet, har han derfor valgt rykke direkte op i A-klassen, og køre med til A-DM på sin 125cc 2-takter, i stedet for at blive i B125.


"Først, fortæl lidt om hvordan det er gået med at blive klar til 2021."

Jonas Stub Buch: "Jeg har forberedt mig så godt jeg kunne fysisk, ved siden af crossen, med løb og styrketræning. Det har ikke være muligt at køre så meget herhjemme, men jeg har gjort hvad jeg kunne. Jeg har fået lov at lave en bane, på et stykke jord lidt længere nede ad vejen derhjemme, så jeg har kunnet træne lidt teknisk, men jeg har ikke kunnet træne på cyklen, før der blev åbnet op nu her. Så jeg mangler lidt køreform, men det arbejder jeg på!"


"Du har valgt at rykke direkte op i A-klassen. Hvorfor?"

Jonas Stub Buch: "Da DMU sendt løbskalenderen ud, så jeg at vi i DM 125cc, skulle køre regionale kval-afdelinger. Da vi ikke er så mange i min klasse på Sjælland, så tænkte jeg at det var bedre at rykke op i A. Det kan måske gøre mig noget hurtigere. Jeg får da helt sikkert nogle tæsk, men det kan man jo også tage med sig, og lære noget af. Det kan man bruge til at blive bedre, og til hele tiden at presse sig selv. Jeg har ikke de store forventninger, og jeg tager det som det kommer. Jeg vil bare forsøge at gøre mit bedste."


"Så det gælder A-DM. Hvordan ser du de syv baner?"

Jonas Stub Buch: "Alle banerne vi skal køre A-DM på er fede. Jeg kan lide dem alle sammen. Nisseringen er selvfølgelig min hjemmebane, så der vil jeg gerne gøre det godt, men jeg synes kalenderen er fed. Randers og Nisseringen er nok mine yndlings, men jeg glæder mig til at alle afdelingerne!"


"Og her til sidst, hvad byder året så ellers på for dig? Du har ambitioner om at køre mere internationalt?"

Jonas Stub Buch: "Ja, udover A-DM, så vil jeg også meget gerne prøve mig selv af i EMX125-klassen. Planen er lige nu, at stille op til den første afdeling i svenske Uddevalla, og så se hvor jeg ligger henne. Hvis jeg kvaler' ind og sådan, så er det planen at køre dem alle sammen, men nu må vi se. Desuden vil jeg også meget gerne køre nogle SM-afdelinger, hvis min kalender tillader det, og det ikke falder sammen med noget andet."

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.