top of page

Kærgaard jagter top 10 - og mere sjov


Sebastian Kærgaard er en gut der har kørt lidt af hvert på en crossbane, men efter en årrække som pitbike-kører, så har han de seneste sæsoner været tilbage på maxi-cyklen. Det gik godt i 2020, og i 2021 satser han derfor på endnu mere. Samtidig er der ændringer på teamfronten, ligesom at han stadig ikke er heeeeeeelt færdig med de mindre cykler. Han giver en status på det hele, lige her!


Sebastian Kærgaard: "Planen er at køre A-MX1 på en Yamaha 450’er igen i år, men denne gang for mit eget team. Det var Filten Racing der var medvirkende til at jeg valgte at prøve kræfter med maxi-crosser igen i 2019, efter at være gået all-in på pitbikes i 2014, og jeg har været super glad for samarbejdet med dem de seneste år. Nu var tiden bare kommet til at gå solo med mit One3Eight Motorsport igen. Jeg føler efterhånden at jeg har mange flinke hænder i mit bagland, efter en del år i sporten, som vil være med til at hjælpe mig på vej, så jeg glæder mig meget til den del.


Planen er fuld A-DM serie og fuld DAM-serie, samt de pitbike-løb, der lige passer ind hist og her, i den nye pitbike-klasse, hvor man kører på standard pitbikes op til 125ccm. Tror den bliver et sjovt og billigt afbræk i sæsonen, med lidt tæt ræs og blockpasses på de sløve maskiner. Nu blev jeg 13’er i DM i 2020, men jeg tror på at jeg kan slå mig selv ind i top 10 med en fuld sæson - så jeg håber bare at formatet med alle 7 afdelinger bliver til noget i år. Jeg træner i hvert fald så meget jeg kan komme afsted med, både på crosseren og racercyklen, så jeg står kampklar når vi får lov at ræse.


Det er klart at hovedfokus ligger på 450’eren, men jeg har jo en svaghed for børnecrossere, sjov og spas, så jeg har også købt mig en Honda 85’er og en Honda 150’er, som jeg har sat godt i stand og fået sat op til mig rent vægtmæssigt, og som jeg godt kunne se det sjove i at tage med på en træningsdag eller to. Vi bruger så mange penge og så meget tid på det, så at skippe en seriøs træningsdag med 30 minutters heat og omgangstider, til fordel for et par whips på en 85’er og et blockpass eller to på en 10-årig i ny og næ, er noget der er med til at holde mig kørende på den lange bane. For mig handler det primært om at køre noget dirtbike og have det sjovt!"

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page