Kærgaard på vej imod sit bedste resultat


Sebastian Kærgaard startede sit eget team med henblik på DM inden sæsonen, og det har indtil videre båret frugt, selvom han har mange bolde i luften. Blandt andet med lanceringen af energidrikken PIIK, som der kommer en glimrende test af her på MX-Index, inden længe! Vi tog en snak med ham om hvordan sæsonen er gået indtil videre og om hvorfor han skiftede fra Yamaha til KTM midt på sæsonen.


Sebastian Kærgaard: "Jeg startede sæsonen ud med at gå solo, efter at have kørt for Filten Racing de seneste år, men dog stadig på Yamaha. Jeg var glad for at være i Filten, men hele corona-situationen og uvisheden om hvad der ville ske denne sæson, gjorde at jeg valgte at gå med mit eget og bygge rammerne for sæsonen selv. Første afdeling af DM i Fjerritslev endte med et ret hårdt styrt i andet heat, så jeg lå vistnok udenfor top 20 efter den afdeling. Siden da har jeg egentlig bare kørt stabile placeringer hjem, imellem 10-15 stykker, og holdt mig uden for ballade. Det betyder at jeg nu ligger samlet 8'er, inden sidste afdeling, godt inde i top 10 rent pointmæssigt, hvilket er vildt fedt! Det er det bedste jeg har prøvet at være i den samlede DM-stilling i karrieren - og jeg har trods alt kørt nogle år efterhånden. I sommerpausen valgte jeg at skifte Yamahaen ud med en KTM. Det var ved at være tid til en udskiftning af cyklen rent timemæssigt anyway, og jeg ville gerne prøve noget nyt. Jeg har allerede fundet mig godt til rette på den nye, selv om de to maskiner kører vidt forskelligt, og de seneste to afdelinger, hvor jeg har kørt på den, er da også de to bedste i år indtil videre, med to 11. pladser, á point med 10'eren begge gange."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder