top of page

Købsinformation om Motocross - Danmarks største motorsportsgren

Som det første skal der lyde en enorm tak til alle der kom forbi og fejrede udgivelsen af Motocross - Danmarks største motorsportsgren i søndags i Næstved. Stort set alle bøgerne var væk da pausen var forbi, og det var en ren fornøjelse at sige hej til jer alle sammen.


Jeg lovede at der i løbet af ugen ville komme købslinks her på siden, til hvor man kan købe bøgerne online. De kan købes i de fleste online-boghandlere allerede, så det er bare at søge. MEN jeg synes man skulle støtte de danske MX-forhandlere der har valgt at købe bøgerne hjem! Bøgerne kan findes/bestilles hos disse danske forhandlere indtil videre:

www.westcoastmx.dk - Der allerede har oprettet dem til indkøb online: https://westcoastmx.dk/da/casual/motocross-bog.html


Det skal selvfølgelig også lige nævnes, at forlaget allerede er i gang med at trykke flere bøger til anden afdeling af DM i Hjørring. Her kan man også reservere på forhånd, og det kunne være en stor hjælp hvis man ved at man skal købe en bog allerede, så vi ved nogenlunde hvor mange bøger vi skal tage med. Jeg glæder mig til at se jer! Monster Energy Danmark er igen klar med lidt at drikke, til alle der skal have bøger med hjem.


Jeg har desuden besluttet at vi også kører en gang mere på Sjælland, til tredje omgang DM i Svebølle i slutningen af måneden, så der har man også muligheden for at købe bøgerne. (Eventuelt bliver Pinseløbet i Næstved også en mulighed.)


Bøgerne koster 250,- på dagen i Hjørring og Svebølle, og der er igen betaling med Mobilepay og med lige kontanter.


MVH

Mikkel


Yorumlar


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page