top of page

K-Roc og RJ tog kegler i Glendale

Der var godt gang i den i går aftes, da det amerikanske mesterskab i supercross rullede igennem Glendale i Arizona. Desværre ikke med så meget dansk held i sprøjten.


250 West

Matti Jørgensen havde nemlig farten til at nå finalen, men det sidste held havde danskeren desværre ikke. En situation med rødt flag i Last Chance-heatet hjalp ham ikke, på en dag hvor han ikke følte sig tilpas.


Matti Jørgensen: "Det var lidt træls med omstart i LCQ, men i det hele taget er jeg ikke tilfreds med min dag i Glendale. Jeg synes jeg kæmper med at finde flow i svingene og på banen generelt, som jeg synes jeg har når jeg bare kører træning. Men jeg knokler videre, og der skal bare arbejdes på mig selv og på at finde flowet lidt bedre når det går løs."


Sejren i Arizona tog RJ Hampshire sig af, i en vestlig serie der bliver ved at være spændende og tæt. Levi Kitchen tog andenpladsen på dagen, og er nu alene i spidsen, da Jordon Smith kæmpede for at holde trit. Jo Shimoda tog tredjepladsen.


Resultat, Glendale:

1. RJ Hampshire - Husqvarna

2. Levi Kitchen - Kawasaki

3. Jo Shimoda - Honda

4. Jordon Smith - Yamaha

5. Garrett Marchbanks - Yamaha

6. Michell Oldenburg - Honda

7. Julien Beaumer - KTM

8. Phil Nicoletti - Yamaha

9. Robbie Wageman - Yamaha

10. Hunter Yoder - Kawasaki


Samlet:

1. Levi Kitchen

2. Jordon Smith

3. RJ Hampshire


450

Der var snak om mangt og meget i den store klasse, men til slut var det Ken Roczen der strålede mest af alle. Kenny har kæmpet med få omsat sin fart til et resultat de første par afdelinger, men i Glendale havde han det hele i sin hule hånd. Nu kun 15 point nede i den samlede stilling, tog tyskeren en god luns af forspringet op til den samlede top 3. Jason Anderson tog andenpladsen på dagen, efter at have været godt kørende hele aftenen. Det virker som om El Hombré virkelig havde brug for en beef med Jett Lawrence, for lige at komme op i gear. Jett der i øvrigt tog tredjepladsen, og således lagde sig i spidsen af serien. Chase Sexton var plaget af et styrt i ugen, og kørte derfor ikke op til sit bedste. En niendeplads blev det til for Chase, der måtte se den røde plade forsvinde.


Resultat, Glendale:

1. Ken Roczen - Suzuki

2. Jason Anderson - Kawasaki

3. Jett Lawrence - Honda

4. Eli Tomac - Yamaha

5. Hunter Lawrence - Honda

6. Dylan Ferrandis - Honda

7. Cooper Webb - Yamaha

8. Malcolm Stewart - Husqvarna

9. Chase Sexton - KTM

10. Aaron Plessinger - KTM


Samlet:

1. Jett Lawrence

2. Chase Sexton

3. Aaron Plessinger


Se alle resultaterne fra aftenen her: https://results.amasupercross.com/


Foto: Fox Racing

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page