top of page

Kasper Bæk Iversen ser frem til en fuld MX1-sæson


Kasper Bæk Iversen skiftede MX2 ud med MX1 undervejs i sidste sæson, men til i år ligger fokus 100% på den store klasse. Vi fik en snak med ham om ambitionerne og hvad der helt præcis skal ske i 2023.


Kasper Bæk Iversen: "I år skal jeg køre A-MX1, hvor jeg sluttede sidste år. Sidste år var vi lidt uheldige med maskine-uheld i MX2 og jeg valgte derfor at rykke op i MX1. Hvor jeg fra start allerede følte mig godt tilpas på 450cc. Så i år bliver det en fuld A-DM-serie i MX1.


Jeg synes selv jeg har forberedt mig rigtig godt. Jeg kom jo til skade til den sidste afdeling af A-DM sidste år og var derfor ude godt og vel 2 1/2 - 3 måneder, hvor jeg ikke kunne bruge min højre skulder. Men da den blev bedre begyndte jeg til genoptræning, derefter i fitness og at løbe. Og det har jeg egentlig fortsat med. Så formen ved siden af crosseren fejler intet. Nu handler det bare om at få nogle timer på den nye maskine.


Jeg skal i år køre for MA - Fastlane AMX Racing Team) - hvilket jeg er super taknemmelig for. Mikael er så dygtig til hvad han laver og er rigtig god til at hjælpe. Så vi er rigtig glade for at han ville have os med. Så med de nye forudsætninger, håber jeg på at min første hele sæson i MX1-klassen byder på en masse gode oplevelser og en masse erfaring. Min målsætning er at slutte året indenfor top 15, men det kunne nu være fedt at få nogle placeringer inde i top 10, hvis det kunne lade sig gøre."


Foto: Per Thorbjørn Schjødt

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page