top of page

OPDATERET Kasper Dehnhardt klar igen efter Hold DM-flyvetur


... det melder Kaduuz Racing ud på deres Facebook-side i dag. Du kan læse hele meldingen på Kasper Dehnhardt, herunder, hvor han selv siger at det er 95% sikkert at han kører på søndag i Holstebro.


OPDATERET 19/8

Selvom Kasper følte sig klar og uden mén, så var følelsen en anden da han testede cyklen i dag. Så derfor er skaden stadig så slem, at han ikke kan køre på søndag alligevel. De 5% fik altså has på ham.


---


Kasper Dehnhardt var super flot kørende til Hold DM i Næstved i lørdags, men desværre så måtte Kaduuz Racings stortalent en tur hårdt i jorden, lige da det gik allerbedst.


Kasper Dehnhardt: "Jeg fik scrubbet et hop lidt for hårdt, min fod ramte opkørslen, og jeg blev slynget af maskinen. Jeg fløj fra toppen af opkørslen og ned til bunden af nedkørslen på den anden side. Og ja, der landede jeg så lige på bagdelen. Styrtet taget i betragtning kunne det være gået meget værre."


Heldigvis ser det dog ud til at Kasper er klar til weekendens DM-afdeling i Holstebro.


Kasper Dehnhardt: "Jeg heler heldigvis hurtigt, og det bliver hurtigt meget bedre. Så jeg er 95% sikker på at jeg godt kan køre i weekenden."


Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page