top of page

Kenneth Kaalund første bekræftelse til Herning Supercross!


Den første dansker til Herning Supercross 2023 er bekræftet, og Kenneth Kaalund vender tilbage, efter at have gjort det fortræffeligt i 2022! Her er hvad Supercross Herning skriver:


Første danske afsløring på årets startliste til Herning Supercross, er en af dem der gjorde det rigtig godt i 2022! Kenneth Kaalund er tidligere dansk mester udendørs, viste sig flot frem og kom langt om fredagen i 2022-versionen af Supercross, inden han måtte haste på hospitalet, hvor en anden vigtig titel ventede: Nemlig som far. I 2023 har han ikke umiddelbart nogle terminer planlagt i første weekend af februar, og kan derfor give den hele armen både fredag og lørdag! Hvem glæder sig til at se Kenneth på banen?


Kenneth Kaalund: ”Hvorfor det er fedt at køre til Herning Supercross? Forestil dig at du er fodbold-landsholdsspiller, og står på banen under nationalsangen. Den eneste forskel er, at du befinder dig i en supercrosshal, med et endnu bedre publikum, og dit navn så bliver råbt op – det er sådan det føles for mig at deltage til Supercross i Jyske Bank BOXEN. Det er svært, hårdt, men super fedt race derinde. Det er uden tøven, Danmarks absolut fedeste motorsportsevent at være til stede til – uanset om man er kører eller publikum.”


Foto: Mikkel Wendelboe #591

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page