top of page

- Kildede lidt de rigtige steder


Da Filten Racing i går meldte deres lineup ud, så var det med en glædelig overraskelse, i form af Lucas Ankjær, der jo altså derved gør comeback, efter egentlig at være stoppet med motocross. Der er ingen tvivl om at en Lucas i topform er en faktor i toppen af DM, og vi var da nysgerrige efter at høre, hvad der lå til grund for den herlige beslutning om at vende tilbage.


Lucas Ankjær: "Jeg var jo egentlig stoppet og havde smidt handskerne på hylden, men en lørdag her i efteråret skulle Caspar ud og prøve sin 2-takter og fik så lokket mig med ud og køre. Jeg havde kun siddet på ryggen af min 450’er 4 gange siden mit styrt til DM-A i Randers i 2022. Hverken min kondition, køreform eller kampvægt var noget at prale af, men jeg satte mig op på maskinen, som var jeg aldrig stoppet og fulgte med nogle af de svenske elitekørere. Caspar lavede derefter sin aftale med Filten Racing og kort efter begyndte de at prikke til mig. Det kildede lidt de rigtige steder og snart efter havde jeg også en aftale. De sidste sæsoner inden mit stop var hårde. Motivationen var nede og det var svært at finde energien. Jeg kan mærke at noget tid væk fra sporten og de nye græsgange, har givet mig lysten tilbage. Jeg ser frem til at tørne ud i blåt for Filten Racing, med nye mennesker i ryggen og på min nye Yamaha 450’er. Målet er at komme tilbage til det niveau jeg var på inden mit stop og så bedre. Jeg manglede lige det sidste i 2022 og det mener jeg nu er muligt. Vinteren skal derfor bruges på at få pudset løbeskoene og kørt en masse timer. Jeg vil gerne takke Mathias og Bo for den nye mulighed, samt familie og mekaniker. Slutteligt vil jeg gerne takke JØ. De sidste 18 år har været under JØ’s vinger og Jens er familie. Jeg er evigt taknemmelig for Jens og Hondas hjælp igennem årene!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page