- Klar til mere!


Mikkel Haarup kørte endnu et blændende GP i Tyskland, hvor det blev til sæsonens fjerde podieplads. Og det var da også en glad dansker der gjorde status over sin dag i Teutshenthal.


Mikkel Haarup: "Det var virkelig godt for min selvtillid, at være tilbage på podiet. Jeg var faktisk ikke klar over det før sidste omgang, at jeg lå til at slutte i top 3, men jeg havde en god følelse på cyklen hele weekenden og teamet arbejdede virkelig godt. Et kæmpe skud ud til dem! Jeg elsker banen i Teutshenthal og jeg havde det super sjovt derude. Den har en høj hastighed, man kan få et godt flow, og jeg var i stand til at køre mig op igennem feltet i begge heat. Og der var så mange danske fans rundt om banen! De var virkelig det bedste, med al den larm de lavede. Jeg kunne høre dem på samtlige omgange, så der var fuld support, og jeg er glad for at jeg kunne give dem et podie. Nu er jeg klar til endnu mere i Indonesien!"


VM-feltet tager en friweekend i den weekend der kommer, inden det går løs i fjernøsten i weekenden efter!


Foto: Kawasaki

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder