top of page

Laura hænger på i toppen


Unge Laura Raunkjær har været godt kørende til de første afdelinger af DM, hvor hun, skønt hun har hjemmebane på Hedeland, har været stabilt kørende i sandede Hanherred og Hjørring. Vi fik hende lige til at snakke os igennem løjerne i Hjørring, hvor det blev til en plads som nummer 4, da dagen var slut.


Laura Raunkjær: "Dagen startede ud med først 10 minutters træning og så fik vi 20 minutter igen bagefter, da der var problemer i tællerhuset. Jeg fik et godt flow rundt på banen, men løb til sidst tør for benzin. I første heat, var min start ikke så god, men jeg fandt hurtigt ud af hullerne og det lykkedes mig hurtigt at komme op som 6'er, og dernæst overhale Barbara, hvor jeg så bagefter vælter og senere bliver kørt af, men jeg var hurtigt oppe og i mål som 5. I andet heat skulle igen til at finde nogle alternative linjer, som gav mig et rigtigt godt flow og jeg kørte mig op som 4'er. Dog stressede jeg lidt og måtte en tur i jorden, og sluttede som 5'er. Jeg er meget tilfreds med resultatet, en fjerdeplads samlet var bedre end det jeg havde håbet på. Nu glæder jeg mig til at få lov til at køre på en hårdbane, men lige pt skal jeg ikke køre med til næste DM i Randers, da der er EM i samme weekend i Litauen."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page