top of page

Laura Raunkjær startede EM med en podieplads!


EM for kvinder startede i Hanherred i den forgangne weekend, og en af dem der satser på den serie i år, er Laura Raunkjær. Og det endte med at være en første afdeling, der flaskede sig særdeles godt for Laura, der kørte to stærke heat og endte med den samlede tredjeplads. Vi fik en status fra hende ovenpå weekendens EM-race i Fjerritslev.


Laura Raunkjær: "Lørdag brugte jeg på at finde mig til rette og jeg lå efter tidskvalen nummer 4 samlet. Søndag var jeg helt klar til de 2 heat. I 1. heat kommer jeg af sted som 3'er, og jeg stresser lidt fordi jeg ikke er vant til at være så godt med fra starten. Jeg ryger så ned som 4'er og kører fornuftigt, men jeg laver dog en enkelt fejl til sidst, så jeg blev presset på den sidste omgang. I 2. heat får jeg igen en god start som 4'er, og jeg kører egentlig bare mit eget heat, uden at lave de store fejl. Jeg hygger mig bare derude og aner intet om at nummer 2 i første heat havde fået 10 placeringers straf, og jeg derfor lå til at blive 3'er samlet, hvis jeg holder den til mål. Og det gjorde jeg så. Jeg er virkelig tilfreds med resultatet og føler at jeg har vist at jeg godt kan være med fra start af, så en masse positive ting at tage med videre."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page