top of page

- Lidt sølv med hjem til hylden


Som så meget andet i denne her sæson, så kom tingene lidt ud af kurs for Malou Jakobsen i starten af det svenske mesterskab, men heldigvis begyndte tingene at gå den rigtige vej igen hen imod slutningen, og kulminerede med en sølvmedalje i det stærke felt på den anden side af Øresund. Her er lige en beretning fra Malou om finalen og sæsonen i Sverige.


Malou Jakobsen: "Det svenske mesterskab er slut, og målet for i år var jo at stå øverst, men som alt andet i denne sæson så fik jeg desværre ikke indfriet min forventninger. Men når det så er sagt, så er jeg faktisk tilfreds med finalen af det svenske mesterskab. Jeg vidste inden den sidste afdeling, at min samlede andenplads i mesterskabet var rimelig sikker, så det gjorde også til at jeg gik ind til finalen med mere med ro i kroppen. Jeg havde en god dag med god fart og i første heat tager jeg holeshot. Det blev til en andenplads samlet på dagen og en samlet andenplads i det samlede mesterskab. Så jeg fik lidt sølv med hjem til hylden. Det går den rigtige vej igen og med lidt bump på vejen i denne sæson, store som små, så kigger jeg tilbage på en meget lærerig sæson, som jeg er helt sikker på kun gør mig stærkere."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page