Line Dam drosler ned


Efter en EM-sølvmedalje, der egentlig bare skulle have været en enkelt optræden til første afdeling, ser Line Dam Nielsen tilbage på EM-finalen i Polen, og den guldmedalje der næsten var så tæt på den kunne have været. Samtidig fortæller hun også lidt om fremtidsplanerne, hvor der bliver droslet ned for den aktive cross, og fokuseret på andre ting.


Line Dam Nielsen: "EM blev afsluttet i weekenden. Det var en rigtig varm weekend med over 30 grader. Mathea og jeg var så langt foran 3. pladsen, at vi ikke kunne nå andet end 1. og 2. Pladsen. Så der var lagt op til en hård battle. Jeg fik en rigtig dårlig start i første heat, og banen var rigtig svær at overhale på. Jeg nåede op som nummer 2, lige bag Mathea. I 2. heat tog jeg heldigvis starten, og Mathea var længere nede i feltet. Hun nåede desværre op som nummer 2 og senere forbi mig, hvorefter jeg væltede og sluttede som nummer 2. Og samlet nummer 2 i EM. Jeg har været lidt bitter over at blive nummer 2, når nu 1. pladsen var så tæt på. Men set i bakspejlet, så er jeg rigtig stolt at det vi har formået at gøre, og at vi har kunnet køre med om titlen. Det var bestemt ikke en selvfølge, da jeg egentlig bare overvejede at købe en éndagslicens til første afdeling i Fjerritslev.


At jeg går på pension nu, er måske en lille overdrivelse. Jeg kører selvfølgelig sæsonen færdig med de sidste tre afdelinger af Dame DM, men derefter så er planen at drosle ned på hyggeplan og begynde at studere. Jeg har stadig et dårligt knæ, som jeg har det med at glemme af og til. Der skal lyde en stor tak til alle der har fulgt med og som har støttet mig. Og en ekstra stort tak til venner og familie, der stod klar til at sige tillykke, da vi kørte ind i indkørslen her hjemme."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder