Lucas Bruhn med fart på


Lucas Bruhn kørte en god afdeling af ADAC MX Masters i den seneste weekend, og vi fik en status fra ham ovenpå løbet, og inden finalen i den tyske serie i den kommende weekend.


Lucas Bruhn: "En opdatering fra en fed weekend til Adac i Fürstlich Drehna. Lørdag startede fint med en kval, hvor jeg kvalede som 11'er, meget tæt op til nummer 7. I første heat lørdag, fik jeg en knap så god start, men fik kørt mig op som nummer 10. I andet heat søndag, fik jeg ikke nogen god start, men fik trods alt kørt mig op som nummer 9. I tredje heat søndag, fik jeg heller ikke en så god start, men kom hurtigt forbi en masse kørere på 1-2. omgang og kunne slutte heatet med en plads som nummer 4.


Stabil kørsel og hårdt arbejde betaler sig. Jeg ligger samlet 10'er i mesterskabet og er klar til mere i denne weekend i Reutlingen! Kæmpe tak til Thomas Becker (Team Becker Racing)."


Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder