top of page

Lukas Vissing i spidsen af DM85!


Første afdeling af DM i 85cc blev kørt i søndags i Svebølle, og det var en spændende og tæt affære. Det var dog Lukas Vissing der trak det længste strå, og kom fra Vestsjælland med den røde nummerplade. Vi fik et par ord fra ham om dagen!


Lukas Vissing: "Jeg havde glædet mig til at komme igang med DM. Jeg har trænet hårdt i Hadsund og Skagen igennem vinteren og holdt mig i form udenfor banen. I Svebølle blev det til en 5. plads i kval'. Jeg syntes at jeg havde mere fart men jeg kunne ikke rigtig finde et hul. I 1. heat blev det til en god start som nummer 2, og jeg går forbi nummer 1 på første omgang. På 3. omgang går nummer 2 forbi og nummer 3 går forbi på 9. omgang. Jeg holder min 3. plads til mål. I 2. heat kommer jeg 4'er fra start og når op på førstepladsen på 1. omgang. På 2. omgang går nummer 2 forbi og på 6. omgang nummer 3 og 4, men jeg kommer op på 2. pladsen igen, efter et par styrt fra konkurrenterne. Den placering holder jeg til mål og jeg kan så vinde sammenlagt på dagen. Min første samlede sejr i DM 85 cc. Det var langt over min forventning. Mit mål for sæsonen er dog stadig at være blandt de 5 bedste i Danmark. Nu glæder jeg mig til Uhre, hvor jeg får lov at prøve at køre med den røde nummerplade. Næste opgave er dog i den kommende weekend, hvor der skal køres EMX på Lommel."


Foto: Klaus Rasmussen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page