top of page

- Må blive som det gør!


Rasmus Johansen tager hul på de sidste to DM-afdelinger på søndag, liggende på tredjepladsen i MX1-klassen. Hvad der først var to enkeltstående pragtpræstationer, med karrierens to første DM-podier tidligere i år, begynder kampen om metallet at spidse til. Og er det noget man tænker på, selvom man har været med i manegen en del år efterhånden?


Rasmus Johansen: "Jeg tænker selvfølgelig på det, men især efter de sidste par afdelinger, hvor det ikke er gået helt som jeg havde håbet på. Jeg har bøvlet lidt med at min krop ikke helt har ville det samme som mit hoved. Og et par bukkede ribben gjorde også, at jeg måtte holde en længere sommerpause end forventet.


Men jeg prøver og få ændret lidt til de sidste to afdelinger, så håber jeg bare jeg kan køre som jeg nu engang kan.

Jeg må bare gøre mit bedste, og så længe jeg selv føler jeg har gjort hvad jeg kunne, så må udfaldet blive som det gør! Bare der er noget fedt race!


Men det ville være mega fedt at stå med en medalje efter det sidste heat, så vi må se!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page