top of page

- Målet var top 10


Mikkel Haarup sprængte alle rammer ved årets første VM-afdeling på Matterley Basin, ved at køre sig på podiet for første gang nogensinde. Og det er da også en glad en podietager, der gør status efter England, selvom han dog sørger for at holde benene på jorden.


Mikkel Haarup: "Allerede lørdag var humøret højt i teamet, da jeg kvalede' som 1'er i tidskvalen. Men jeg vidste godt, at alle de andre i feltet var meget stive og lige skulle igang, så jeg sørgede for at holde hovedet koldt til søndagens løb. I begge heat fik jeg dog 2 forfærdelige starter, men det holdt mig ikke tilbage, og jeg anstrengte mig for at få det bedste ud af situationen. Målet inden første afdeling var top 10, så jeg havde ikke de store forventninger, ud over at jeg selvfølgelig ville alt hvad jeg kunne. Jeg vidste at jeg har fart til mere, men man skal starte et sted. Så lidt efter lidt begyndte folk at falde til ro ude på banen, og så kunne jeg ellers åbne op, og køre mig op igennem feltet. Specielt i andet heat fandt jeg en god rytme. Ja, og så var der jo det med at jeg endte på podiet. Det var en dejlig lille overraskelse! Nu kigger jeg frem imod Valkenswaard, hvor målet igen er top 10, og så må vi se hvad der sker."


Husk at du kan se alle VM-heat fra England on-demand på Dplay: https://www.dplay.dk/programmer/motocross-world-championship


Foto: Ismo Uytdewilligen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page