top of page

Månedens tip! - Mathias Gryning


MX-Index er selvfølgelig i forvejen din børs for motocrossnyheder og røverhistorier, men vi vil gerne hjælpe i alle aspekter af verdens bedste sport. Derfor har vi givet pennen til MX-Index' nyeste skribent, Mathias Gryning og hans Motoconcept334 træningskoncept, for at bringe lidt tips og tricks til alle håbefulde og gasgale crosshoveder derude. Mathias kommer hver måned med et par tips til hvordan du forbedrer dig på cyklen, og ting du kan træne, når du er ude på banen.


I denne måned snakker vi om position på maskinen.


Mathias Gryning: ”Mange trænere har fokus på positionen, men hvorfor egentlig? Positionen er alfa og omega, for den er altafgørende for hvordan du håndterer din motorcykel. Her er et par ting du kan prøve når du træner, med henblik på at forbedre sin position.


1. Stå på dine fodballer. Det gør at du har bedre føling med underlaget, affjedringen og dækkene.


2. Overkroppen indover styret. Det hjælper dig med at have kontrol over forenden af cyklen, og hvor du placerer dit forhjul i forhold til for eksempel huller og spor.


3. Løsn dine hofter, (strit med numsen,) så du har en ret ryg. Det hjælper dig med at bruge benene til at styre bagenden og forbedrer din balance. Med en låst/krum ryg, vil din balance være utrolig svækket.


Prøv selv og god træning!”

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page