Månedens tip! - Mathias Gryning


MX-Index er selvfølgelig i forvejen din børs for motocrossnyheder og røverhistorier, men vi vil gerne hjælpe i alle aspekter af verdens bedste sport. Derfor har vi givet pennen til MX-Index' nyeste skribent, Mathias Gryning og hans Motoconcept334 træningskoncept, for at bringe lidt tips og tricks til alle håbefulde og gasgale crosshoveder derude. Mathias kommer hver måned med et par tips til hvordan du forbedrer dig på cyklen, og ting du kan træne, når du er ude på banen.


I denne måned snakker vi om at variere sin træning!


Mathias Gryning: "Træner du hver eneste dag? Kører du cross hver eneste dag? Det bliver jeg tit spurgt om. Så her får I 3 hurtige tips til bedre resultater, som mange måske ikke tænker over.


1. Restitution, restitution, restitution! Det er simpelthen så vigtigt at give din krop tid til at komme sig efter en hård træning! For at opnå bedre restitution er det vigtigt at du spiser forholdsvis hurtigt efter endt træning, at du får en god nattesøvn, og tag gerne en hviledag hver uge.

2. Aktiv restitution. Du kan ikke køre motocross hver eneste dag. Motocross er hårdt både fysisk og psykisk, derfor er det igen vigtigt at få restitueret efter en dag med MX. Her kan aktiv restitution i form af eksempelvis cykling benyttes, for at blive hurtigere klar til mere MX!


3. Variér din træning, så du kan bibeholde lysten til at træne. Hellere lidt træning over en længere periode, end meget over en kort periode.


Lærte du noget nyt?"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder