top of page

Månedens tip! - Mathias Gryning


MX-Index er selvfølgelig i forvejen din børs for motocrossnyheder og røverhistorier, men vi vil gerne hjælpe i alle aspekter af verdens bedste sport. Derfor har vi givet pennen til MX-Index' nyeste skribent, Mathias Gryning og hans Motoconcept334 træningskoncept, for at bringe lidt tips og tricks til alle håbefulde og gasgale crosshoveder derude. Mathias kommer hver måned med et par tips til hvordan du forbedrer dig på cyklen, og ting du kan træne, når du er ude på banen.


I denne måned snakker vi om mindset!


Mathias Gryning: "1. Fokuser på det positive. Positiv, positiv, positiv. Man kommer længere med et positivt sind! Selvom det kan være en svær bane, dårligt vejr eller whatever, så hav fokus på at finde det positive frem, om så det er et fedt sving, sjovt hop, eller hvad det nu kunne være, så se positivt på den mulighed og situation du er i.


2. Hav nogle faste rutiner. Med faste rutiner vil troen på dig selv vokse. Du vil ikke være i tvivl om du nu har gjort alt hvad du kunne! Du vil have mere ro i dig selv og dermed ikke stresse over alle mulige andre ting, fremfor at give den gas og have det sjovt på raceren.


3. Værdsæt de små sejre. Det kan være svært at bevare det positive mindset, hvis man ikke fejrer de små sejre engang imellem. Sæt dig selv nogle delmål, opnå dem og nyd dem. På den måde vil rejsen til det store mål blive endnu sjovere.


Lærte du noget nyt?"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page