top of page

Månedens tip! - Mathias Gryning


MX-Index er selvfølgelig i forvejen din børs for motocrossnyheder og røverhistorier, men vi vil gerne hjælpe i alle aspekter af verdens bedste sport. Derfor har vi igen givet pennen til MX-Index' tip-skribent, Mathias Gryning og hans Motoconcept334 træningskoncept, for at bringe lidt tips og tricks til alle håbefulde og gasgale crosshoveder derude. Mathias kommer hver måned med et par tips til hvordan du forbedrer dig på cyklen, og ting du kan træne, når du er ude på banen.


I denne måned snakker vi om team work!


Mathias Gryning: "Team work, makes the dream work!


1. Hav et godt team! Hav nogle folk bag dig som støtter dig, tror på dig og gør dig til en bedre version af dig selv. Positive folk og vibes betyder langt mere end du tror.


2. Brug dine venner! Find nogle makkere du kan træne og have det sjovt med. På den måde føler du ikke samme pres, hver evig eneste gang du skal ud og træne, løbe osv. Samtidig kan du bruge din MX-makker til sparring, ude på banerne. Pres hinanden lidt ekstra og lær af hinanden.


3. Vær villig til at acceptere hjælp! Hvis nogen tilbyder deres hjælp, så tak som regel ja - selvfølgelig med omhu og kritik. Du kan ikke klare hele verden selv, så vær open mindet for folk der vil støtte og hjælpe dig."


Foto: Andreas Ebbesen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page