top of page

- Måske er jeg ligesom rødvin


Mathias Jørgensen erobrede den røde nummerplade i går i Svebølle, og har i det hele taget fundet melodien på 450'eren - hvilket selvfølgelig afføder spørgsmålet, om Mathias i en alder af 31 år i dag, er bedre end nogensinde før? Og om hvad det i så fald skyldes? Det spurgte vi ham om, og fik også lige en status på hans sæson indtil videre.


Mathias Jørgensen: "Sæsonen indtil nu har været med et stramt program. De 6-7 ugers skadespause gjorde, at jeg ikke rigtig fik testet så meget på cyklen som jeg egentlig gerne ville. Jeg elsker at prøve forskellige ting og dimsedutter, og bruge tid på affjedringen. Så startede vi egentlig ud lige på med med OB DM på Næstved, og siden den weekend for 5 uger siden, har den stået på løb hver weekend. Næste weekend er Randers og derefter Hjørring. Så det har været lige på og hårdt at få kørt tingene ind under vejs.


Nu spørger du jo om jeg er bedre end nogensinde, måske er jeg ligesom rødvin? Jeg bliver bedre med årene! Sidste år fik jeg min mekaniker i Kasper Brandt, som hjælper utroligt meget. Endda lidt i hverdagene og til hvert et løb. Så nu kan jeg egentlig 100% koncentrere mig om at køre cross når jeg kører cross. Ham og min far med værktøjet, udgør et kæmpe stykke arbejde for mig og en stor tryghed. Jeg har i mange år lavet stort set alt selv og det har taget hårdt på kræfterne, så det er dejligt at den vægt er løftet af mine skuldre.


Det bliver et super hårdt år. Fuldt OB DM, fuldt DM-A, og alle de ADAC MX Masters som kalenderen tillader. Samt måske nogle overtalelsesløb i løbet af sæsonen ... Man ved jo aldrig hvornår man ikke gider det her mere, men lige nu er jeg tørstig. Jeg har hele min familie bag mig, og især hele Filten Racing.


Jeg glæder mig til at køre ADAC MX Masters i Randers! Banerne bliver altid utrolig smadrede, og det er egentlig der jeg har det bedst. De lange heat er også noget jeg godt kan lide, måske fordi jeg er gammel - 31 præcis idag, SELV TAK for solskinnet - at jeg måske er lidt langsom om at komme igang. Det har faktisk været lidt svært med de 20 minutters sprintheat herhjemme nu. Og jeg har da også måttet ændre min fysiologiske træning for at tilpasse det lidt.


Stor tak skal det lyde til Bo Filtenborg, Filten Racings crew, mine mekanikere, min forlovede, familie og venner, for støtten de altid leverer!"


Foto: Klaus Rasmussen

Bình luận


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page