top of page

- Måske jeg burde være mere glad


Line Dam forsvarede sin røde nummerplade i EM, til trods for en hård dag på kontoret i Helsingborg. Her er et par ord fra hende, efter hendes første løb i Sverige, nogensinde.


Line Dam: "Weekenden bød på op- og nedture. Natten til lørdag regnede det rigtig meget, så banen blev godt mudret. Jeg var 2. hurtigst i kvalen. I kvalheatet tog jeg starten og førte til mål, så jeg var rigtig godt tilfreds. Søndag var banen nærmest perfekt, hvilket måske ikke var til min fordel. Begge heat lignede hinanden ret meget. Jeg tog holeshot og førte et par omgange, hvorefter Mathilda Huus og Mathea [Selebø] overhalede mig. Jeg måtte tage til takke med to 3. pladser. Samlet fører jeg dog stadig mesterskabet. Måske jeg burde være lidt mere glad. Jeg har bestemt ikke trænet så hårdt op til den her sæson som jeg burde, og gør det heller ikke til dagligt. Jeg kan godt mærke at jeg mangler lidt fart og udholdenhed i forhold til de andre. Tusind tak til alle der alligevel støtter mig og tror på mig."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page