Mads Balzer ser frem til sæsonen


Vi fik en snak med Mads Balzer, om sæsonen der venter lige om hjørnet, for at høre lidt om hvordan det er gået med at blive klar, hvad der skal ske og hvad målsætningen er. Her er hvad han svarede. Mads Balzer: "Jeg har hen over vinteren lagt mange timer i den konditionsmæssige træning. Jeg har sammen med M2-Sportslab, fået lavet et rigtig godt program, og jeg synes indtil videre, at det har givet pote. I forhold til kørsel på maskinen er det ikke blevet til meget. Jeg føler stadig jeg er noget bagefter på den front, men jeg håber alligevel på, at tingene vil gå min vej til 1. afdeling af DM i Fjerritslev. 2021 bliver forhåbentlig min første ”rigtige” sæson i A-MX2 klassen, som bestemt ikke er bare lige at træde ind i. Det kræver lidt tilvænning, og ikke mindst erfaring, at være med hvor det sker. Men det er jo hvad man kan forvente, når man kører imod de bedste i Danmark. Henover sæsonen håber jeg på nogle gode heat og dermed også resultater, der ligger indenfor min målsætning på en placering omkring top-15. I 2021 skal jeg køre for WestcoastMX på KTM. Det samarbejde, synes jeg indtil nu, er blevet rigtig godt, og vi har fået lavet et fint setup til sæsonen. Jeg har allerede nydt godt af sparring med Mads Vendelbo, som også er en del af WestcoastMX, og jeg ser frem til mange flere gode timer. Til sidst vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle, der støtter mig i 2021!"

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.