top of page

Mads Fredsøe klar til Supercross Herning 2023!


Endnu en debutant er afsløret til næste års Supercross i Herning - i hvert fald en debutant på den store cykel. Mads Fredsøe er med når det går løs, har Supercross Herning bekræftet i dag!


De skriver:

Mads Fredsøe er et navn vi lige så godt kan lære at juble. Mads har via sin fine teknik og flotte stil markeret sig som et af de store talenter herhjemme, og efter han i sin tid tog EM-medaljer på sin 65cc, så brød han igennem i EMX125-klassen i 2022. Derfor glæder vi os blot endnu mere til hans debut på den store maskine, når det går løs til Yamaha Supercross & Freestyle Show 2023.


Mads Fredsøe: “Jeg glæder mig mega meget til at komme og køre i Herning. Jeg har kørt der et par gange på 65’eren, og det var en kæmpe oplevelse for mig. Så jeg glæder mig da mega meget til at komme og køre mod de helt store supercross-kørere og mærke stemningen i Jyske Bank BOXEN. Jeg har ikke de største forventninger, men jeg glæder mig da til noget fedt ræs. Folk skal helt klart komme i Jyske Bank BOXEN, for den fede stemnings skyld, og så for godt og overskueligt ræs!”

Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page