top of page

Mads Fredsøe sæsondebuterer på søndag!

Der er nok at holde øje med i den kommende weekend! Knap når røgen fra Herning Supercross at lægge sig, før vi skal rette øjnene sydpå på søndag! Både til Spanien hvor Mikkel Haarup stiller til start første gang på sin Triumph i spansk mesterskab, mens der traditionen tro er indbudt til et Mini-VM på Riola Sardo på Sardinien, hvor en hel perlerække af VM-stjerner starter deres sæson til første afdeling af det åbne italienske mesterskab. OG hvor Mads Fredsøe skal i aktion for første gang på sin Beddini Factory Juniors Gasgas!


Det vil du selvfølgelig ikke gå glip af, og hvis du vil opleve det live, så kan du igen i år købe adgang på det italienske forbunds hjemmeside her: https://federmoto.tv/sport/3/


Jorge Prado, Jeremy Seewer, Romain Febvre, Tim Gajser, Ruben Fernandez, Maxime Renaux, Glenn Coldenhoff, Roan van de Moosdijk, Jago Geerts, Alberto Forato, Andrea Adamo, Simon Längenfelder, Marc-Antoine Rossi og Lucas Coenen er nogle af de navne der skal i aktion i Italien, så helt sikkert et kig værd!


Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page