Mads Rasmussen godt kørende i Randers


Engine & Suspension kører Mads Rasmussen fandt en virkelig god fart til DM i Randers, men fik ikke helt det resultat som farten berettigede.


Mads havde haft lidt problemer i ugen op til løbet, og måtte derfor kører på en lånt cykel, så forventningerne var lidt derefter. Alligevel lykkedes det for Mads at finde den helt gode fart på Honda Park i Randers.


- Farten var overraskende god. Jeg tror jeg var oppe som 5’er i begge heat, så det var positivt, siger Mads Rasmussen


Desværre var han også uheldig og måtte udgå af første heat, og måtte indkassere en straf for at springe for gult flag sammen med fem andre kørere i andet heat.


Farten er det positive at tage med videre til næste afdeling i Hjørring.


- Jeg kan godt lide at køre i Hjørring. Jeg har ikke kørt der længe, for jeg var skadet sidst de kørte deroppe, så det er ikke siden jeg kørte 125. Men jeg kan godt lide banen, så det skal nok blive sjovt, slutter Mads Rasmussen.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder