Magnus Øriis er klar


Når DM-sæsonen skydes i gang på søndag, så bliver det med sjællandske Magnus Øriis Nielsen i MX2-klassen, selvom vi har været vandt til at se ham på 450'eren de seneste mange år. Vi tog derfor en snak med Magnus om den kommende sæson, og om hvad han har skullet tilpasse for at køre på MX2-maskinen igen, især når man er en fyr som Magnus, med en betragtelig højde. Her er hvad han svarede.


Magnus Øriis: "Jeg har glædet mig meget til at komme i gang med 2021-sæsonen, og forhåbentlig med en fuld DM-serie. I min offseason har jeg, sammen med Jesper Kjær Jørgensen, lagt et godt træningsprogram, samt brugt rigtig mange timer både i løbesko, på kondicykel og på crosseren. En masse timer på cyklen har været vigtige, da jeg er hoppet ned på 250cc. Det kræver en helt anden køreteknik, men JØ Service har lavet to cykler med et perfekt setup klar, så det hjælper mig som udgangspunkt rigtig meget. På grund af corona lockdown har det ikke været muligt at få trænet på de jyske sandbaner, men jeg føler alligevel at vi er kommet godt efter det, her de sidste tre uger, hvilket gør at jeg nu føler mig 100% klar til første afdeling!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder