Magnus Gregersen om sin hollandske sæsonstart


Danske Magnus Gregersen har kørt to løb i Holland i de sidste par weekender. Først Dutch Masters i Arnhem, og derefter ONK (åbne hollandske mesterskaber) i Lierop. Begge gange endte danskeren med den utaknemmelige fjerdeplads, der dog viser at han er særdeles godt kørende. Vi fik en status fra ham, ovenpå løjerne i Holland!


Magnus Gregersen: "Første runde af Dutch Masters i Arnhem gik rigtig godt. Jeg kvalede som 11'er, som jeg var fint tilfreds med, da vi hvor over 50 på banen. I første heat får jeg en start som 10'er og finder et godt flow, og jeg kører mig op som 5'er. I andet heat får jeg en mindre god start som 20'er, og har lidt svært ved at komme i gang, men kører mig op i feltet og slutter som 6'er. Samlet blev jeg 4'er på dagen, så det var jeg rigtig godt tilfreds med. Til første runde af ONK i Lierop, havde jeg en rigtig sjov og god dag. Jeg havde aldrig kørt på banen før, så jeg kørte en tid som 5'er i tidskvalen, som var rigtig godt. I første heat kommer jeg som 2'er fra start og finder hurtigt et godt flow og kører i mål som 3'er. I andet heat kommer jeg som 5'er fra start, kæmper lidt med at finde flowet de første 5 minutter, da banen var rigtig svær, men jeg kommer så i gang og slutter som 5'er. Så samlet 4'er igen. Så jeg startede sæsonen rigtig godt ud med 2 gode løb i Holland. Nu ser jeg rigtig meget frem til den kommende sæson. Jeg vil rigtig gerne takke Gasgas Scandinavia, EasyMX og FXR Racing Europe for hjælpen i 2022."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder