top of page

Magnus Smith føler sig klar!


I morgen bliver der taget hul på EMX250-sæsonen, når serien indledes i England, med et væld af stærke kørere på startlisten. En af dem der også er på startlisten, og som går efter et godt resultat, er danske Magnus Smith. Magnus vandt for nylig sin første afdeling af A-DM nogensinde, så der er er ingen tvivl om, at sjællænderen kommer til Matterley Basin med selvtilliden i orden. Vi fik et par ord fra ham, inden det går løs i det engelske i morgen.


Magnus Smith: "Ja, først og fremmest, så er det meste af mit liv op til afdelingen, gået med at udfylde Corona-papirer, for bare at få lov at komme til start. Desuden har jeg været nede ved KYB og teste affjedring, så den skulle gerne sidde lige i skabet her i weekenden! Men ellers, så føler jeg mig klar til første afdeling. Det bliver mega sjovt at komme i gang, og så synes jeg at Matterley Basin er den fedeste bane i kalenderen! Jeg har ikke rigtig nogle mål for første afdeling, udover at køre det bedste jeg kan, og så selvfølgelig have det sjovt og fedt. Jeg tager et løb ad gangen, meeeen jeg kunne da godt tænke mig at komme i top 10 i alle løbene!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page