top of page

Magnus Smith med en god weekend i Tyskland


Magnus Smith kørte sæsonens første afdeling af EMX250, da han i den forgangne weekend var i Teutschenthal. Her blev det til point i begge heat, hvor danskeren især gjorde det flot i andet heat. Han fortæller selv lidt mere om sin weekend her.


Magnus Smith: "Jeg havde en god weekend til mit første EM i år. Jeg kvalede som 25'er, hvilket ikke var godt, men det var heller ikke dårligt. I første heat får jeg en dårlig start, men jeg kæmpede mig op på en 19. plads. I andet heat får jeg en bedre start, jeg kørte godt og endte på en 14. plads, hvilket er mit bedste resultat til EM på 250'eren, så jeg er glad og tilfreds! Jeg er klar til at arbjede videre. Næste opgave bliver A-DM i Randers på søndag. Her går jeg 100% efter at vinde, men jeg tager det som det kommer. Jeg skal færst og fremmest bare ud og have det sjovt, og køre nogle forhåbentlig fede heat! Næste EM for mig bliver i Lommel, og så måske er jeg også med i Uddevalla."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page