top of page

Magnus Smith om Hjørring og Uddevalla


Magnus Smith havde et par travle dage i den netop forgangne weekend, først med DM i Hjørring, og dernæst to afdelinger af det svenske mesterskab i Uddevalla. Vi tog derfor en snak med ham om alle tre, om hvordan han oplevede dem - lige fra at føre et DM-heat, til point i Sverige i et yderst potent felt.


Magnus Smith: "Tidskvalen' i Hjørring startede lidt dårligt, med et lille styrt og dårlig kørsel, men jeg kom ind på en 7. plads, hvilket jeg ikke var tilfreds med. I første heat får jeg en nogenlunde start, men jeg kører ikke særlig godt, og ender som 7'er. I andet heat får jeg en okay start i top 5-10, og kører mega godt de første par omgange og kommer op og ligger nummer 1 i nogle omgange, men jeg bliver dog overhalet og derefter vælter jeg. Heldigvis kom jeg hurtigt op igen og bliver 7'er, med hurtigste omgangstid. Og med stadig en fjerdeplads samlet i mesterskabet, ser det stadig ganske fint ud. Lørdag i Sverige, går tidskvalen rigtig fint på en rigtig mudret og svær bane. Jeg bliver 9'er i gruppe 2 mod nogle hurtige drenge. I første heat får jeg ikke en så god start og kører ikke helt optimalt, og ryger ned et par gange, men finder rytmen til sidst i heatet og kører egentlig fint til sidst. P.31 blev det til. I andet heat får jeg heller ikke en fantastisk start og et par styrt og brilleskift, giver mig en plads som nummer 31. Søndag får jeg ikke en så god tidskval' og et styrt på en stadig mudret bane, bliver jeg nummer 14 i gruppe 1. I første heat får jeg en udmærket start fra den yderste bom af, og kører stabilt hele heatet, så jeg kommer ind på en 15. plads. I andet heat får jeg også en god start indenfor top 15, og kører en smule passivt og forsigtigt, men jeg bliver dog stadig 14'er. Alt i alt en okay weekend under svære forhold. Jeg arbejder videre mod næste DM! Tak til alle som er der for mig og støtter mig. Og mine sponsorer og mit team Wozniak MX Racing Team."

Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page