Malou jagter VM top-10!


Malou Jakobsen viste igen gode takter i Spanien, til det spanske GP, selvom der også var lidt uheld til hende i andet heat. Ambitionen er dog stadig at slutte i top 10, med kun en enkelt afdeling tilbage. Vi fik lige et par ord fra hende om løjerne i Spanien, og hvordan det ser ud inden VM-finalen!


Malou Jakobsen: "Det spanske GP gik egentlig godt, hvis man skal se positivt på det! I kvalen' sætter jeg en tid til en 15. plads, hvilket er OK, da starten er meget bred og den kan tages alle steder fra, vil jeg sige. I første heat får jeg en fin nok start. Jeg ligger fint på en 11. plads, lidt for mig selv - dog kan jeg se top 10 længere fremme, men jeg mangler at kunne presse mig selv, også selvom der ikke er nogen bagfra til at få mig til det. Jeg endte med en 11. plads. Andet heat var et dramatisk et, synes jeg. Jeg starter ud med at komme med i et startstyrt, hvor jeg kommer næsten sidst af sted. Min kørsel er dog med god fart på og overskud, og jeg får også kørt mig op i en top 10, som jeg har haft ønsket at gøre hele sæsonen. Men med ikke så lang tid tilbage, slår den sidelæns ned langs pit-garagerne, og jeg røg pænt meget af. Det kan jeg i hvert fald mærke og se på min krop nu. Det er selvfølgelig ærgerligt, men det var et styrt jeg ikke kunne have kontrolleret. Positivt set føler jeg mig dog godt tilpas igen på crosseren, som jeg ikke rigtig gjorde til de sidste par afdelinger af dansk og svensk mesterskab. Jeg kigger fremad mod den sidste afdeling i Trentino, på en mega fed bane, jeg nåede at prøve sidste år! Jeg ligger pt stadig 12'er i alt på ranglisten, men jeg satser stærkt på at jeg stadig kan nå mit mål med en top 10-placering."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder