top of page

Malou Jakobsen om en positiv weekend i Arnhem

Malou Jakobsen har haft en hård sæson, men hun fik heldigvis vist hvad hun kan til weekendens VM-afdeling i Arnhem. Her er et par ord fra hende om løjerne i Holland.


Malou Jakobsen: "Banen til VM i Arnhem er virkelig en fysisk hård og sandet bane at køre løb på. Det er nok ikke gået nogen forbi, at min sæson 2023 bestemt ikke er gået som jeg håbede på. At starte sæsonen med at få stjålet mine cykler tog faktisk utrolig hårdt på mig. Alt er jo sat op til mig og ens cykler er jo en del af mig og min sport. Efter den oplevelse og selvom jeg var mega taknemmelig over alt den hjælp jeg fik efterfølgende, så havde jeg virkelig svært ved at finde mig til rette igen og bare være i det.


Mine resultater var også derefter, men nu langt om længe føler jeg at jeg er ved at være på rette spor igen og bare mega glad for at mine resultater også begynder at vise det.


Jeg havde en rigtig god weekend i Arnhem, selvfølgelig er der stadigvæk en masse der skal og kan arbejdes på for at blive endnu bedre, men overordnet var jeg bare glad for at kunne vise at jeg godt kan. 11 / 10 i heatene. Jeg havde nogle okay starter, og var godt med i feltet, men skal blive meget bedre til de første omgange, men vigtigst for mig var at opnå en top 10 placering i Arnhem og det lykkes.


Jeg er glad og stolt og tror på at denne sæson start bare var et stort bump på vejen til succes fremadrettet."

Commenti


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page