top of page

Marc Støchkel på vej tilbage!


Vi havde i december en julekalender med kørere der var forsvundet ud af sporten fra topplan, og hvilken slags artikel kunne man som motocross-fantast godt tænke sig at skrive, som opfølgning til en sådan? Selvfølgelig en artikel om at en af kørerne er på vej tilbage, og den kommer så her! For Marc Støchkel er nemlig på vej tilbage til dansk motocross, og ambitionerne er gode! Vi fik en snak med ham!


Marc Støchkel: "Ja, der er et comeback i udsigt. Jeg har taget hul på det for omkring 2 uger siden, hvor jeg havde første tur på en cykel i 5 år. Det bliver på et rimeligt niveau - så højt som tid og økonomi tillader. Overordnet er følelsen god, men jeg mangler selvfølgelig en masse køretræning. Jeg har kun været på cyklen 3 gange indtil videre, og det er jo 5 år siden sidst. Men alt i alt føles det godt at være tilbage. Jeg har savnet sporten i sig selv og alt omkring den. Jeg har savnet den, lige siden jeg stoppede. Jeg har overvejet at starte igen flere gange, men ikke fået det gjort grundet boligsituation, økonomi og andet. Men nu er tingene til det, og så blev jeg også motiveret af Jonas Larsen, som jo er min svoger og som startede med at køre lidt igen sidste år. Han sagde, at det var fedt at prøve igen, så jeg måtte bare få tingene til at fungere, så jeg kunne komme lidt tilbage til den sport, som ligger mit hjerte nærmest! Planen er at starte op i B-klassen igen, da farten nok ikke er den samme som før, og jeg kommer til at tørne ud for OC Racing. Jeg tror og håber på, at jeg kan blande mig i toppen af B-MX1 til nogle afdelinger i år, og så småt få lidt timer på cyklen, og så give den fuld gas i 2022 og forhåbentlig rykke i A-klassen i 2023 med et godt resultat i 2022!"

Kommentare


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page