top of page

Mark Sørensen håber på en fed sæson


Der er mange der ser frem imod en sæson med lidt flere løb end vi fik i 2020, og en af dem er Mark Sørensen. Mark sluttede DM i MX1-klassen i 2020 som nummer 11, men han håber på mange flere afdelinger i 2021, hvor han oven i købet ser ud til at få en på sin hjemmebane. Vi spurgte ham til hvordan det går med at blive klar til den nye sæson, og hvad han gør for at holde sig i form - ligesom han også løfter sløret for en ambition ud i en anden disciplin.


Mark Sørensen: "Generelt har vi pt ikke de bedste forudsætninger for, at få en masse timer på cyklen, grundet Corona-situationen og med alle de restriktioner der følger med. Jeg fik helt tilfældigt og uden salgsopslag, solgt min crosser for nogle måneder siden, og jeg har brugt en del tid i min garage i mit nye hus. Desværre ikke på at makke crosser, men med at få lavet et fedt værksted, som jeg håber at jeg kan få endnu en crosser til at stå i. Jeg håber naturligvis, at det bliver muligt for os, at få en fed sæson, da jeg har set frem til, at der skulle køres 7 afdelinger - hvoraf én af dem oven i købet er på min hjemmebane, hvilket er super fedt. Jeg mangler stadig folk til at stå bag mig, men jeg fortsætter med at bruge uanede mængder tid på, at holde mig i god fysisk form, hvor jeg pt også har en ambition om, at skulle gennemføre et marathonløb, hvis corona tillader det!"


Foto: Andreas Hansen / S&K MX Foto

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page